CRC EL CORTE INGLES CORNELLA

Centro de Reconocimiento de Conductores

Informar de abuso

CRC EL CORTE INGLES CORNELLA

Al Centre de Reconeixement de Conductors CMC realitzem informes i certificats oficials per a l’obtenció i renovació de carnets de conduir, així com altres llicències i permisos. Efectuem gratuïtament tots els tràmits necessaris gràcies al nostre departament de consultoria. T’entreguem un carnet de conduir provisional i el carnet t’arribarà a casa. Ja no és necessari anar a Tràfic (DGT), ara és més fàcil que mai!

Al Centre de Reconeixement de Conductors (CMC) de Cente Mèdic Cerdà -CMCERDÀ- ens especialitzem en realitzar informes oficials per a la renovació i obtenció de permisos de conduir. Actualment ubicats a 4 centres de El Corte Inglés, ens apropem a tu per facilitar-te els tràmits necessaris. Realitzem tots els tràmits per a la renovació del teu carnet de conduir, gràcies al nostre departament de gestoria tot serà més senzill i ràpid. Amb una sola visita amb el nostre equip de professionals podràs rebre el seu carnet renovat a casa (enviat per la Direcció General de Trànsit – DGT), només havent d’abonar l’import de l’informe i les taxes. A més realitzem informes oficials per a la recuperació del carnet de conduir per pèrdua de vigencia i informes per a l’obtenció del carnet de conduir. Si desitja renovar el seu carnet de conduir o alguna de les altres llicències que remarquem no dubti en visitar-nos, el renovarem a l’acte!

Ubicación

Información

Horario
De dilluns a dissabte (excepte festius). Matins de 10:00 a 14:00. Tardes de 16:00 a 21:00.
Dirección
C/ Salvador Dalí, 15.
Teléfono
Código Postal
8940

¡Reclamar ya!

¿Es suyo este centro?

Reclamar este centro le permitirá editar los datos de su ficha, añadir contenido y dirigirse a sus potenciales clientes.

Reclamar este Centro

Elegir tipo de anuncio

Mostrar detalles del plan

CRC EL CORTE INGLES CORNELLA 0 reseñas

Escribe tu reseña

Aún no hay reseñas.

Escribe tu reseña

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados *